Over de Monkey Fun Run

Obstacle fun(d) run @ your place!
De Monkey Fun Run (MFR) is een activiteit van de Coöperatie BAK UA. Deze Coöperatie stelt zich ten doel om de wereld wat beter te maken door mensen, met name kinderen in beweging te brengen met een grote FUN factor! Een ervaring die blijft hangen, net als onze franjeaap in de apenboom.

Met de MFR organiseren wij een uitdagende obstakel loop bij jullie op het plein, op het veld, in de stad of op de terp. Evventueel zelfs binnen in een sporthal of door de gangen van een gebouw  . Een apekooi dus in je voortuin, achtertuin of er tussenin! Zeker weten een succesnummer van beweging en plezier.

Indien gewenst koppelen we hier een fonds wervende activiteit aan, en wordt het een sponsorloop… alleen dan VEEEL leuker!
De coöperatie neemt zo goed als al het werk uit handen, heeft ervaring met fondswerving en zoekt subsidies en sponsoring zodat de organisatiekosten gedekt zijn en er aan het eind een mooi bedrag kan worden besteed aan het goede doel. En dat kan voor gezonde spieren, tegen kanker of voor een mooi speeltoestel op het plein zijn. Als het maar een betere wereld oplevert!

Kortom:
• Blije kinderen
• Bijna geen werk van uw kant
• En aan het eind geld over voor het goede doel

WIN WIN WIN, wie wil dat nu niet?!