Nieuws

Monkey Fun Run @ De Kalkwijck

Van 11 t/m 14 juni 2018 zijn we voor de 2e keer in Hoogezand geweest voor de Monkey Fun Run @ De Kalkwijck.

Ruim 1200 deelnemers hebben de diverse obstakels van de  Monkey Fun Run baan overwonnen. En hebben daarnaast geld opgehaald voor het UMCG kanker research fonds.Wat een geweldige inzet en plezier hebben we mogen aanschouwen!

Op dit moment staat de teller ruim boven de € 2.000. Meer dan het vorige jaar, en de teller stijgt nog steeds want de actie loopt nog door. In ieder geval tot 1 juli, maar ook daarna kan er via de donatieknop op de Swim Challenge site geld aan onze actie worden toegevoegd.

Bij de Albert Hein staat bij de emballage een Monkey Fun Run pot waar mensen hun emballage bon kunnen schenken en bij de Jumbo wordt nog nagedacht over een schenking. Het bedrag loopt dus nog op!

In 2019 zijn we er weer!
Met een vernieuwde baan gaan we jullie weer uitdagen om zoveel mogelijk rondjes te lopen.
Van maandag 10 juni tot en met donderdag 13 juni 2019 is het weer Monkey Time!!
Zet het alvast in de agenda’s!

 

 

 

Jorrit Muurling Oogzorg – “Blind” Monkey Fun Run

Op 8 juni 2018 organiseerden we de Jorrit Muurling Oogzorg – “Blind” Monkey Fun Run. Een Obstacle Fun(d) Run met als doel de werkzaamheden van Vereniging Bartimeus (specialist voor slechtziende en blinde mensen) te promoten en financieel te ondersteunen. Tijdens deze “blinde” obstakel run werd er in teams gestreden om de snelste tijd!

De Jorrit Muurling Oogzorg – “Blind” Monkey Fun Run werd georganiseerd op en om het terrein van Atletiek Vereniging Start ’78 in Steenwijk.

Monkey Fun Run @ Voorjaarsbraderie Steenwijk

Op 11 mei 2018 heeft de baan van de Monkey Fun Run tijdens de voorjaarsbraderie te Steenwijk op de markt gestaan.

Alle kinderen van Steenwijk tussen 4 en 16 jaar mochten hun “skills” tonen en een hoop plezier maken op de obstakelbaan. Als aanvulling was er een 50 meter lange opblaasbare obstakelbaan geplaatst, verzorgt door Van Der Berg Verhuur uit Wapserveen.

Hoogtepunt waren de auto’s waar de kinderen overheen mochten rennen. De auto’s zijn kosteloos beschikbaar gesteld door Auto Recycling Gebroeders Prins B.V.

De dag werd afgesloten met de strijd om de snelste tijd!

De voorjaarsbraderie wordt jaarlijks georganiseerd door Steenwijk Vestingstad.

 

 

Monkey Fun Run @ CBS Het Kompas

Op vrijdag 23 maart 2018 hebben we op CBS het Kompas te Steenwijk een zeer succesvolle Monkey Fun Run georganiseerd. Circa 85 leerlingen van 4 t/m 12 jaar hebben onze, speciaal voor CBS Het Kompas ontworpen, obstakel baan met veel enthousiasme bedwongen. De kinderen moesten o.a. aan de achterkant van de school via de wal afdalen naar de gracht om even verderop weer omhoog te klauteren.

CBS Het Kompas heeft aangegeven het opgehaalde sponsorgeld te doneren aan Stichting Vikings voor Spieren.