Activiteiten

Monkey Fun Run bij AZC Assen – 28 augustus 2018

Op 28 augustus 2018 organiseren we de Monkey Fun Run op het AZC te Assen. Deze dag zal in het kader staan van een hele hoop “fun” voor de daar aanwezige kinderen.

 

Monkey Fun Run bij AZC Burgum – 30 augustus 2018

Op 30 augustus 2018 organiseren we de Monkey Fun Run op het AZC te Burgum. Deze dag zal in het kader staan van een hele hoop “fun” voor de daar aanwezige kinderen.

 

Monkey Fun Run tijdens “Over het Hek @ De Notengaard” – 1 september 2018

Op zaterdag 1 september 2018 vindt de 11e editie van de plattelandsdag ‘Over het Hek’ plaats.

De eigenaren van Notengaard Bisschop heten u op deze dag van harte welkom een kijkje te nemen bij hun bedrijf. Proef en beleef de sfeer van ons schitterende platteland, een dag vol activiteiten voor jong en oud!

Ook de baan van de Monkey Fun Run zal deze dag midden in de notengaard staan opgesteld om jong en oud uit te dagen onze obstakels te overwinnen.

Locatie: Kallenkote 59, 8345 HH KALLENKOTE

 

Monkey Fun Run @ De Kalkwijck – Hoogezand – 10 t/m 13 juni 2019

Van maandag 10 t/m donderdag 13 juni organiseren we voor de 3e keer de Monkey Fun Run @ De Kalkwijck! Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

 

Monkey Fun Run @ Voorjaarsbraderie Steenwijk

Ook in 2019 zullen we weer aanwezig zijn tijdens de voorjaarsbraderie op de Markt in Steenwijk. Afgelopen editie konden de kinderen o.a. over auto’s lopen. Kom kijken en ervaren wat je deze keer voor spectaculairs kan doen!

Datum nog nader te bepalen.